Ajax znovu potvrdil své postavení nejoceňovanějšího zabezpečovacího systému v Evropě.

Ajax znovu potvrdil své postavení nejoceňovanějšího zabezpečovacího systému v Evropě. Tentokrát jsme se objevili na seznamu vítězů v rámci Expeoprotection Award 2018, kde porota ocenila stříbrnou medailí náš inovativní systém bezpečnosti a protipožární ochrany Security & Firefighting Risk.



Sedmdesát osm kandidátů předvedlo své bezpečnostní vybavení, drony, softwarová řešení a další ochranná vybavení a pouze čtyři se stali vítězi, z niž byl oceněn pouze jediný zabezpečovací systém. Très bien!

Jsme vděční všem našim partnerům a zákazníkům, kteří nám dodávají odvahu se stále posouvat kupředu. Je to pro nás vynikající zpráva i vzhledem ke vstupu systému Ajax na francouzský trh. Zde se již tento říjen pořádá velká průmyslová výstava, na které se představí celkem 755 společností z celého světa se svými top bezpečnostními produkty. Ajax bude samozřejmě u toho.
Ajax je neoceňovanější bezdrátový systém zabezpečení v Evropě. Získal cenu za alarm roku „Intruder Alarm of the Year“ na Security & Fire Excellence Awards, cenu za nejinovativnější produkt „The Best Innovative Product“ na Securica Moscow, stříbrnou medaili na Expoprotection Award a stal se finalistou na výstavě Intersec.